Logo Naturisme

De NFN bewaakt bloot is gewoon

Naturisten Federatie Nederland behartigt de belangen van alle naaktrecreanten in Nederland.

Klik hier

Terug naar Ons NaturismeDe NFN bewaakt bloot is gewoon

Bloot is gewoon

De NFN, Naturisten Federatie Nederland, behartigt de belangen van de naaktrecreatie in Nederland. De NFN beziet de zaken vanuit het oogpunt van veiligheid en kwaliteit.

Sinds 1986 is het naakt recreŰren officieel toegestaan. De NFN bevordert de toename hiervan. Zij voert overleg met de Overheden over de planontwikkeling voor naaktstranden aan binnenwateren zoals rivieren en meren en voor naaktstranden aan onze zeekust.

De NFN geeft een blad uit, onder de toepasselijke naam UIT. Ieder NFN-lid ontvangt 4 maal per jaar het magazine UIT! Hier staan artikelen in over reizen naar naturistische bestemmingen. Reportages over bloot zijn. Interviews, wellness. Natuurlijk en gezond leven, kunst en cultuur. Uiteraard aangevuld met nieuwtjes.
> Je kunt je hier aanmelden voor de nieuwsbrief van de NFN (onderaan de website).

De NFN heeft 64.000 betalende leden. Zij krijgen hiervoor de NFN-ledenpas. Vaak nodig om toegang te krijgen tot naturistencampings. Het fantastische blad UIT. En je krijgt korting bij diverse naturistenterreinen en sauna's.
> Via deze link kun je lid worden van de NFN.


Naast deze individuele leden zijn meer dan 80 naturistenverenigingen en organisaties aangesloten. Zomede activiteitenverenigingen en groepen naturisten met een bijzondere interesse. Verenigingen voor jongeren, 40 plussers en singles. Lees ook over Naturisme Nederland, dat je enigszins kunt vereenzelvigen met de naturistenvereniging Zon en Leven met haar 9 terreinen voor naaktrecreatie.

Zij houden de Naturisme Beurs voor naturisten en ge´nteresseerden tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Nog even in 't kort wat de NFN doet:
- bevorderen van de naaktstranden,
- kwaliteit van de naaktstranden in stand houden,
- informeren en overleg plegen met de overheid,
- adviseren omtrent inrichting van de stranden,
- promoten van de naaktstranden.

Klik hier

Klik hier voor de NFN


NATURISME-ONLINE.NL

Wellness Reizen
| Contact en informatie | Naturisme Vakantie Links | SiteMap |