Logo Naturisme

Single Reizen

> Wellness Hotel Reizen
Vakantie met tijd voor elkaar en
veel verwennerij va € 44

Beschrijving van de camping die wij in Luxemburg bezochten. Review met foto, video en toeristische informatie.


Naturistencamping De Reenert, Fuussekaul, Luxemburg

Luxemburg is een fijn vakantieland. Als einddoel en als tussenstop. Review met foto en video.

Locatie :


Klik op de camping van je keuze :


Heiderscheid

Klik hier

Klik hier voor Totaaloverzicht van de NaturistencampingsCamping De Reenert bij Heiderscheid

Camping De Reenert, Fuussekaul bij Heiderscheid

Ideaal voor een stop op de heen- of terugreis. Gelegen in het natuurpark Boven-Sure in de Luxemburgse Ardennen, omgeven door bos, valleien en beekjes, biedt camping de Reenert prachtige natuur, ruimte en ontspanning. Het gedeelte voor de naturisten is onderdeel van de textielcamping Fuussekaul en stelt een mooi afgebakend en verzorgd naturistenterrein ter beschikking. Gasten van de Reenert maken gratis gebruik van alle faciliteiten op camping de Fuussekaul. Er is, een zwembad, een jeu de boules terrein en een clubhuis.

Het animatieteam organiseert tijdens het hoogseizoen allerlei leuke activiteiten voor groot en klein. Zoals playbackshows, disco, spaghettiavonden, pizza bakken, bodypaint, spelletjes en sportwedstrijdjes. Een deel van de activiteiten worden op de textielcamping georganiseerd die via een voetgangerstunnel aan de andere kant van de weg te bereiken is.

Tevens is er op de Fuussekaul een saunacomplex aanwezig met whirlpool, 90 graden sauna, Turks stoombad, rustruimte en bar. Verder vind je er een cafe-restaurant en snackbar.

Alle velden zijn omringd door bossen, waarin heerlijk gewandeld kan worden. Vooral in voor- en naseizoen een echte aanrader. Voor ervaren fietsers en mountainbikers is dit de ideale omgeving.

Vanaf de camping zijn leuke uitstapjes te maken. Naar Echternach, met het mooie en grote klooster. Wel een beetje een broodje van kootje cultuur. Altijd interessant is Luxemburg stad. Op het centrale plein is het goedkoop eten. Diekrich aan de Sūre. Vianden, al meer dan 100 jaar een bekende toeristische bestemming. Vanaf deze camping kun je dus Luxemburg met haar mooie natuur prima gaan verkennen.

Op de camping zijn stacaravans te huur.

Tarieven 2015, incl. bijkomende kosten
Tentplaats met electra, 2 personen, per dag. Hoogseizoen vanaf € 25,00, voor- en naseizoen vanaf € 18,00.
Stacaravan per week. Hoogseizoen vanaf € 574,00, voor- en naseizoen vanaf € 434,00.

Locatie
Heiderscheid, afstand vanaf Utrecht 323 km.Opening
Gehele jaar.

Klik hier

Klik hier voor Camping De Reenert


NATURISME-ONLINE.NL

Wellness Reizen
| Contact en informatie | Naturisme Vakantie Links | SiteMap |