Logo Naturisme

Het beheren van een naturistencamping - Interview

Het runnen van een camping is volgens Kees vaak niet zo romantisch.

Klik hier

Terug naar Ons NaturismeHet beheren van naturistencamping Domaine Laborde

Voor het beheren van een naturisme camping is volgens Kees vaak niet zo romantisch. Het gaat voornamelijk om een goede zakelijke aanpak. Alleen dan kan de camping succesvol zijn. Kees samen met zijn vrouw Yvonne beheren al 25 jaar camping Domaine Laborde in Frankrijk. Kees voelt zich een echte Fransman.

Teruggaan naar Nederland is geen optie, ook niet nu wij een stapje terug doen en de camping meer overlaat aan onze zoon en dochter. Kees vertelt over de grote stap die zij toen hebben gezet. Nu blijkt de verplaatsing naar Frankrijk heel goed te zijn bevallen. Camping Laborde is in Frankrijk en ver daarbuiten een begrip bij de naturist.

Kees werkte vroeger wel zeventig uur in de week. Hij bezat een machinefabriek, die uitstekend liep. Het werk was plezierig. Maar het harde werken strookt niet met het gezinsleven. We verkochten de fabriek en daar heeft Kees het nog steeds moeilijk mee. Het voelde als pijn. Gelukkig kwam er een nieuw initiatief: Naturistencamping Domaine Laborde.

Ik wist gelukkig wat voor terrein ik wilde. Toen wij hier in de buurt kampeerden heb ik mij laten helpen door een makelaar en kochten het terrein snel.

Voor campings gelden aangescherpte regels. Het lozen van afvalwater, een hek rond het zwembad. De grootste verandering ligt echter in de beleving van het naturisme. Naturisme is tegenwoordig gewoon bloot kamperen. Niets meer en niets minder.

Klik hier

Klik hier en lees over de Naturisme in Frankrijk


NATURISME-ONLINE.NL

Wellness Reizen
| Contact en informatie | Naturisme Vakantie Links | SiteMap |